Sultanbeylinde Mavi Körüklü Sünnet Köşesi ile Bir Gün

Sultanbeylinde Mavi Körüklü Sünnet Köşesi ile Bir Gün

Zeki Bey ve Zeynep Hanım, oğulları için en özel sünnet düğünü organizasyonunu hayal ediyorlardı. Biz de onların bu özel gününü unutulmaz kılmak için elimizden geleni yaptık.

Sultanbeyli'ndeki gerçekleştirdiğimiz organizasyonda, mavi körüklü sünnet tahtımızla modern ve şık bir atmosfer oluşturduk. Tahtın etrafını saran mavi beyaz balon süslemeleri, mekanı daha da canlı hale getirdi.

Sultanbeylinde Mavi Körüklü Sünnet Köşesi ile Bir Gün

Hoca ve iki semazenin de katıldığı organizasyonda, semazenlerin gösterisi davetlilerin büyük beğenisini topladı. Özellikle çocuklar semazenlerin gösterisini büyük bir ilgiyle izledi.

30 Ağustos'ta gerçekleşen organizasyon boyunca, misafirlerimiz hem sünnet köşemizin şıklığına hem de ikramlarımızın lezzetine hayran kaldı. Zeki Bey ve Zeynep Hanım da organizasyondan çok memnun kaldıklarını belirterek bize teşekkür ettiler. Biz de onların mutluluğu sayesinde bu özel günü daha da anlamlı hale getirdik.

Mavi Körüklü Sünnet Köşemiz Gibi Bir Çok Sünnet Köşemizin Yer Aldığı Paketlerin Fiyatlarını Öğrenmek İstiyorsanız Bu Bağlantıya Tıklayın: https://asirorganizasyon.com/482-modern-sunnet-organizasyonu.html

Asır Organizasyon Ara
×