Ramazan Davulcusu Kiralama

Ramazan ayının olmazsa olmazlarından Ramazan davulcuları, eskilerden günümüze kadar ulaşan bir gelenektir. Ramazan davulcularının sahur vaktine yaklaşırken mahalleleri gezmesi adet halini almıştır.

Davulcular maniler ve türküleri davul eşliğinde hünerlerini sergilemektedir. Ramazan etkinliklerinde, iftar davetlerinde davetlileri karşılama ve masalar arasında gezerek Ramazan ruhunu yaşatan davulculara sıklıkla yer verilmektedir.

Asır Organizasyon olarak, Ramazan etkinliklerinde, gelin alma, asker gönderme, kına ve nişan gibi etkinliklerde de Ramazan davulcusu kiralama hizmeti vermekteyiz. Tek kişilik ekibin sayısı etkinliğe göre artırılabilmektedir.


Ramazan Davulcusu Kiralama Hizmetleri

Ramazan şenliklerinde belediye ve özel etkinliklerde yer alan firmamızdan, Ramazan davulcusu kiralama, ramazan etkinlikleri düzenleme, fasıl ekibi kiralama, semazen ve ilahi grubu kiralama gibi pek çok hizmetten yararlanabilirsiniz.

İstanbul’un köklü organizasyon şirketlerinden biri olarak, yıllardır etkinlik, davet ve organizasyonlarda program düzenliyoruz.

Ramazan ayında iftar öncesi ve sonrasında İstanbul Ramazan davulcusu kiralamak isterseniz en az 1 hafta öncesinden firmamızla iletişime geçmeniz önemlidir. Yoğunluk nedeniyle randevu alarak hizmet almanız daha sağlıklı olacaktır. 

Tecrübeli ekibimiz özel kostüm, eskitme işlemeli davulu ve Ramazan ayına uygun mani ve türlüleriyle hizmet vermektedir.

Ramazan davulcusu kiralama hizmetimizi yıl içerisinde davulcu kiralama olarak birbirinden farklı etkinliklerde devam ettiriyoruz.

Gelin alma, asker uğurlama, karşılama törenleri, düğün, kına ve nişan organizasyonlarında, okul gösterilerinde ve mezuniyetlerde, şenliklerde davul ve zurnalı davulcu kiralama hizmetimiz vardır.


Ramazan Davulcusu Kiralama Fiyatları

Asır Organizasyon Ramazan davulcusu kiralama hizmetinden yararlanmak için firmamızın iletişim numarasını kullanabilirsiniz.

İstanbul’da bulunduğunuz adrese rezervasyon tarihi ve saatinde profesyonel davulcumuz ekipmanlarıyla ulaşım sağlayacaktır. Rezervasyon için Ramazan ayında programdan 1 hafta önce aramanız gerekir.

Davul çalacak kişi sayısı, hizmet alınmak istenilen tarih, organizasyon türü ve bulunduğunuz bölge Ramazan davulcusu kiralama fiyatlarını etkileyecektir.

Yüz yüze görüşmeye gerek duymadan, firmamızın Whatsapp ve çağrı numaralarını aracılığıyla ihtiyaç duyduğunuz tarihe randevu oluşturabilirsiniz.

Ramazan davulcusu ve zurna müzisyeni olmak üzere 2 kişiden oluşan ekibimiz olduğu gibi çok sayıda davulcu ve zurnacı kiralama seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. 


Ramazan davulcusu hizmetinin yanı sıra biz ASIR ORGANİZASYON olarak Osmanlı Şerbetçisi, Osmanlı Macuncusu, Pamuk Şekerci, ve Mısırcı Kiralama Hizmeti de Sağlamaktayız. ORGANİZASYON İÇİN Semazen Ekibi, Mehter Takımı, Hacivat Karagöz Ekibi ve Daha Fazlasıyla Hizmet veriyoruz.

DİĞER HİZMET ve Organizasyon Hizmetleri İçin Bizi Arayınız. 0553 241 40 67

Profesyonel Osmanlı Şerbetçisi Dağıtım Yapıyor.