VIP Sünnet Köşesi İle Tuzlada Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

VIP Sünnet Köşesi İle Tuzlada Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

Geçtiğimiz günlerde, Yasemin Hanım, oğlu Ali için unutulmaz bir sünnet düğün gerçekleştirmek istedi. Tuzla'nın en iyi mekanlarından biri olan Tepeören Maide Restoran'da gerçekleşen bu özel gün için, Yasemin Hanım'ın tercihi olan VIP sünnet köşemizin kurulumunu sağladık.

VIP Sünnet Köşesi İle Tuzlada Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

Yasemin Hanım, sünnet düğünü için sadece bir sünnet köşesi istedi ve biz de özel olarak  hazırladığımız 2024 VIP sünnet köşemizi önerdik, Anne-Baba pufu, orta sehpa gibi klasik eşyaların yanı sıra, yan çiçekler ve mumluklarla da köşemizi daha da şık hale getirdik. Özellikle üzerinde asılı duran, Ali'nin baş harfiyle süslenmiş perde, mekana özel bir dokunuş kattı. Şıklığı ve Modernliği bir araya getiren bu tasarım, hem aileyi hem de misafirler tarafından büyük beğeni topladı.

Program günü, Tahtımızı kurduğumuzda Yasemin Hanım oldukça heyecanlıydı. Köşemizin fotoğraf ve videosunu gönderdiğimizde ise beğenisini dile getirdi. Program sırasında ise hem Yasemin Hanım hem de davetliler köşemizin güzelliğine hayran kaldı. Ali'nin yüzündeki tebessüm hiç solmadı. Misafirler, köşemizin önünde hatıra fotoğrafları çektirmek için sıraya girdi.


Tüm organizasyon süreci boyunca, deneyimli ekibimiz Yasemin Hanım'a özel ilgi gösterdi. Köşemizin kurulumundan sökümüne kadar her aşamada titizlikle çalıştık. Kullandığımız tüm malzemeler birinci sınıf kalitede olup, her kurulumdan önce ve sonra titizlikle temizlenmektedir. 

https://asirorganizasyon.com/17-sunnet-dugunu-organizasyonu.html

Asır Organizasyon Ara
×