Yavuzhan Düğün Sarayında Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

Yavuzhan Düğün Sarayında Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

Geçtiğimiz aylarda, Özkan Bey oğlunun sünnet töreni için bizden hizmet satın almak istedi. Tuzla'daki Yavuzhan Düğün Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan bu özel gün için, Özkan Bey zevkine hitap eden şık ve modern bir sünnet tahtı seçiminde bulundu.


Özkan Bey, ilk görüşte beğendiği 2020 Gold Mavi sünnet köşemizi tercih etti. Lacivert arka fonu, beyaz ön perdesi ve şık aksesuarlarıyla bu köşe, törene ayrı bir hava kattı. Orta sehpa, takı sandığı, bahar dallı çiçekler ve tahtın beyaz halısıyla tamamlanan sünnet köşemiz, misafirlerin beğenisini topladı.

Yavuzhan Düğün Sarayında Muhteşem Bir Sünnet Düğünü

20 Ağustos'ta, Yavuzhan Düğün Sarayı'nda gerçekleşen sünnet töreni için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sünnet köşemizi titizlikle kurarak, misafirlerin gelmesini bekledik. Özkan Bey de program alanına gelerek sünnet köşemizin çok güzel olduğunu bizlere söyledi.


Etkinlik boyunca sünnet köşemiz, fotoğraf çekimleri için de mükemmel bir fon oluşturdu. Misafirler, bu özel anları ölümsüzleştirmek için sünnet köşesi önünde hatıra fotoğrafları çektirdiler.


Program sonunda Özkan Bey, sünnet köşemizin şıklığı ve etkinlik boyunca gösterdiğimiz profesyonellikten memnun olduğunu belirtti. Bizler de Özkan Bey gibi değerli bir müşteriye hizmet vermekten büyük mutluluk duyduk.

https://asirorganizasyon.com/378-kiralik-sunnet-koltugu.html

Asır Organizasyon Ara
×