Turgut Özal Kültür Merkezinde Sünnet Düğünü Organizasyonu

Turgut Özal Kültür Merkezinde Sünnet Düğünü Organizasyonu

Oğuz Bey ve Habibe Hanım, oğulları Koray için düzenledikleri sünnet düğününde unutulmaz anlar biriktirmek istediklerini söyliyerek bize başvurdular.

Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu özel günde, geleneksel bir mevlüt konsepti tercih eden çift, sünnet tahtı, semazen gösterisi ve profesyonel fotoğraf çekimi hizmetlerimizi kiralamak istedi.

Özel olarak tasarladığımız 2020 gümüş beyaz sünnet tahtımız, mavi beyaz balon süslemeleriyle birlikte mekanda büyülü bir hava kattı. Semazen ekibimiz ise ilahiler eşliğinde sema gösterilerini sunarak, davetlilerin beğenilerini topladı. Profesyonel fotoğrafçımız da bu özel anları ölümsüzleştirmek için program boyunca çekim yaptı.

Turgut Özal Kültür Merkezinde Sünnet Düğünü Organizasyonu

Sünnet düğünü boyunca çiftin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyordu. Organizasyon sonunda Oğuz Bey ve Habibe Hanım, hizmetlerimizden duydukları memnuniyeti dile getirerek bize teşekkür ettiler. Biz de onların bu özel gününde hizmet vermekten mutluluk duyduk.

Sünnet tahtı kiralama, semazen gösterisi, fotoğraf ve video çekimi, süsleme gibi tüm hizmetleri tek bir firmada sunarak, size zaman ve kolaylık kazandırıyor ve organizasyon sürecini hızlandırıyoruz.


https://asirorganizasyon.com/250-sunnet-organizasyon-fiyatlari.html

Asır Organizasyon Ara
×