Bakırköyde Eğlence Dolu Bir Gün Hacivat Karagöz Gösterisi

Bakırköyde Eğlence Dolu Bir Gün Hacivat Karagöz Gösterisi

Geçtiğimiz ay, Bakırköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erhan Bey, okullarında düzenlenecek bir etkinlik için bizimle iletişime geçti. Okul çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatmak isteyen Erhan Bey, Hacivat Karagöz gösterisi için bizlerden hizmet almak istediğini belirtti.


Erhan Bey'e daha önceki organizasyonlarımızdan örnek fotoğraf ve videolarımızı yollayarak, hizmetlerimiz hakkında kapsamlı bilgi verdik. Kendisi, sunduğumuz hizmetlerden ve uygun fiyatlarımızdan memnun kaldı ve 24 Temmuz'da gerçekleşecek etkinlik için kayıt oluşturdu.

Bakırköyde Eğlence Dolu Bir Gün Hacivat Karagöz Gösterisi

Program günü, Hacivat Karagöz ekibimiz belirlenen saatte okulda hazır bir şekilde hem öğrencilerin hem de velilerin gelmesini bekliyordu. Okulun bahçesinde kurulan özel bir alanda, çocuklar ve veliler için eğlence dolu bir gösteri düzenlendi. Hacivat ve Karagöz'ün esprili diyalogları ve komik oyunları, çocukların ve velilerin yüzünde kocaman gülümsemeler oluşturdu.


Gösteri sonunda Erhan Bey, ekibimize teşekkür ederek, çocukların ve velilerin gösteriden çok memnun kaldığını söyledi. Biz de kendisine teşekkür ederek, böyle güzel bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğumuzu belirttik.


Asır Organizasyon olarak, okullar, kreşler ve özel etkinlikler için Hacivat Karagöz gösterisi, palyaço, Spider-Man ve Batman gibi animasyon hizmetleri sunuyoruz.


https://asirorganizasyon.com/326-hacivat-karagoz-ekibi.html

Asır Organizasyon Ara
×