Kokteyl Masaları İle Görsel Şölen Oluşan Doğum Günü

Kokteyl Masaları İle Görsel Şölen Oluşan Doğum Günü

Asır Organizasyon olarak, müşterilerimizin özel günlerini unutulmaz kılmak için özenle çalışıyoruz. Geçtiğimiz ay, Tuzla'da bulunan bir inşaat firmasının müdürü Kenan Bey, uzun yıllardır çalışan Ayşe Hanım'ın doğum günü için bizden bir organizasyon talebinde bulundular.


Kenan Bey, doğum günü organizasyonu için sekiz adet kokteyl masası, beyaz örtü ve mavi kurdele talebinde bulundu. Biz de Asır Organizasyon olarak, müşterimizin isteklerini en iyi şekilde karşılamak için özel bir fiyat çalışması hazırladık. Kenan Bey ile fiyat konusunda anlaştıktan sonra, 9 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek organizasyon için kaydımızı oluşturduk ve bir miktar kapora alarak kaydımızı kesinleştirdik.


Kokteyl Masaları İle Görsel Şölen Oluşan Doğum Günü


Doğum günü, sekiz adet kokteyl masasını beyaz örtü ve mavi kurdele ile süsleyerek Tuzla'daki program alanına taşıdık. Kenan Bey'in görseldeki tasarıma uygun olarak kurulumumuzu gerçekleştirdik. Program bittikten sonra, Kenan Bey'in talebi üzerine masaları topladık ve geri kalan ödemeyi alarak organizasyonu tamamladık.


Kenan Bey, organizasyondan oldukça memnun kaldı ve hayal ettiği gibi bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdiğini bizlere söyledi. Ayşe Hanım'a tekrar doğum gününü kutladık ve Kenan Bey ile tüm ekip arkadaşlarına başka organizasyonlarda görüşmek üzere.

Asır Organizasyon olarak, müşterilerimize sunduğumuz hizmetler:


Kişiye Özel fiyat çalışmaları: Her müşterimiz için özel bir fiyat çalışması hazırlamaktayız.

Profesyonel organizasyon: Tecrübeli ekibimizle kusursuz organizasyonlar yapmaktayız.

Müşteri memnuniyeti: Müşterilerimizin isteklerini en iyi şekilde karşılamak önceliğimizdir.

Güvenilir hizmet: Tüm işlemleri hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlamaktayız.


SİZLERDE DOĞUM GÜNÜ, SÜNNET DÜĞÜNÜ, FESTİVAL VE BENZERİ ORGANİZASYONLARDA KOKTEYL MASASI KİRALAMAK İSİTORSANIZ BU SAYFA SİZE FİYAT VE BİLGİ KONUSUNDA ÇOK YARDIMCI OLACAKTIR.!


https://asirorganizasyon.com/338-kokteyl-masasi-kiralama.html

Asır Organizasyon Ara
×