Kartalda Mertin Sünnet Düğünü Organizasyonu

Kartalda Mertin Sünnet Düğünü Organizasyonu

Geçtiğimiz ay, Aylin Hanım ve Mustafa Bey, oğulu Mert için düzenlenecek olan sünnet töreninde geleneksel ve manevi bir atmosfer yaratmak istediklerini belirterek bizimle iletişime geçtiler. Kendilerine sunduğumuz 'Mevlitli Sünnet Paketi', zengin içeriğiyle büyük ilgi gördü. Paket içeriğinde yer alan semazen gösterisi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlüt gibi dini unsurların yanı sıra, çocuklar için palyaço gösterileri ve çeşitli oyunlar da bulunuyordu.


20 Temmuz'da Kartal Yakacık'ta gerçekleştirilen organizasyonda, misafirlerimiz yeniçeri askerlerimiz tarafından geleneksel Türk misafirperverliğiyle karşılandı. Palyaço ablamız, minik misafirlerimizi eğlenceli oyunlarla coştururken, semazen gösterisiyle de ruhani bir atmosfer yaratıldı. Mert'in tören alanına görkemli girişi, davetliler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Kartalda Mertin Sünnet Düğünü Organizasyonu

Tören boyunca misafirlerimiz, hem manevi atmosferin keyfini çıkardı hem de çocuklarımızın eğlenceli anlarına tanıklık etti. Aylin Hanım ve Mustafa Bey'in memnuniyeti, bizim için en büyük ödüldü.


Biz, çocukların doğum günlerini unutulmaz kılan özel organizasyonlar düzenliyoruz. Siz de çocuğunuzun sünnet düğünü için bize güvenebilir, hayalinizdeki organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Asır Organizasyon Ara
×