İlahi Grubu Kiralama

İslami düğün, kına, sünnet düğünü, kutlu doğum haftası ve toplantılar başta olmak üzere pek çok etkinlikte ilahi grubuna yer verilmektedir. İlahi, Allah’ı ve kutsal kişileri övmek amacıyla bestelenir. Bu nedenle dini inançlarda önemli bir yere sahiptir. İlahi söz sanatçılarınca verilen dinletiye, program akışına göre çeşitli enstrümanlar eşlik eder. İstanbul’da organizasyon şirketi firmamız Asır Organizasyon, ilahi grubu kiralama hizmeti sağlamaktadır. İlahi grubu ve tasavvuf ekibi ile programın tamamını firmamızın organize etmesini talep edebilirsiniz.


İlahi Grubu Kiralama Hizmetleri

Manevi huzur veren ilahilere, İslami düğünlerde ve organizasyonlarda sıklıkla yer verilir. İlahi sanatçısına kanun, def, ney, keman, tambur, bendir, ud gibi ekipmanlar eşlik eder. Program süresi etkinliğe göre değişir. 1 saatten 3 saate kadar program verilebilir. İstanbul ilahi grubu kiralama hizmetimizin yanı sıra semazenli, Kuranlı, dualı programlar da sunmaktayız. İlahi ekibi 2-10 kişiden oluşabilmektedir. İslami düğün organizasyonu düzenlenmesi halinde Asır Organizasyon olarak program açılış konuşmasını yapacak sunucu, gelin ve damadın salonu giriş müziği, kısa Kuranı Kerim tilavetli, günün anlamına uygun sohbet, pasta kesimi, ilahi ekibi, semazen gösterisi organizasyon içeriğinde yer alır. Ayrıca tasavvuf ezgileri, şiir ve naat, yarışmalar, takı merasim, programın kapanışı da İslami düğün ilahi grubu kiralama organizasyon hizmetlerimizdendir. Çocuklar için palyaço ve animasyon gösterilerimiz de vardır.


İlahi Grubu Kiralama Fiyatları

İlahi grubu gösterileri, programın gerçekleştirileceği amaca uygun olarak hazırlanır. Düğün salonu, kır düğünü mekanları, restaurantta fark etmeden, ilahi grubumuz İstanbul’un tüm semtlerine hizmet vermektedir. Organizasyonun firmamızca düzenlenmesini istediğinizde ilahi sanatçısı, müzik ekipmanları, programın yürütülmesi, sunucu ve takı merasimi gibi tüm hizmetler paket programlarla değerlendirilir. İlahi grubu kiralama fiyatları organizasyon türüne, programın süresine, mekanın bulunduğu bölgeye göre farklılık gösterir. Asır Organizasyon şirketinin iletişim numaralarını kullanarak, ilahi grubu kiralamak için fiyat teklifinde bulunabilirsiniz. Önceden rezervasyon yaparak, program saatinde talep ettiğiniz sanatçılarımızın organizasyonunuzda yer almasını sağlayabilirsiniz. İlahi sanatçılarımız uzun yıllardır Ramazan etkinlikleri, İslami düğün organizasyonları, sünnet düğünü organizasyonları, açılış ve davetlerde hizmet vermektedir.