Kep ve Cübbe Kiralama

Mezuniyet törenlerinin olmazsa olmazları kep ve cübbe, özenle seçtiğiniz kıyafetinizle bir bütün olacak görünümde olmalıdır. Asır Organizasyon olarak kaliteli kumaşlardan üretilen kep ve cübbe kiralama hizmeti veriyoruz.

Özel renklerde ve okul amblemini taşıyan ürün talebinde bulunarak, kep ve cüppe satın alabiliyorsunuz. Bir modelin toplu olarak imalatı yapılabileceği gibi kişiye özel (öğrenci isim baskılı) dikimler de yapıyoruz.

Standart boy ve bedende cübbe kiralamak isterseniz, firmamız kişi sayısına göre toplu teslimat yapmaktadır.


style="text-align: center;">

Kep ve Cübbe Kiralama Hizmetleri

Mezuniyet törenlerinde kullanılacak kep ve cübbe, okulun kurum özelliklerini taşımalıdır. Genellikle standart cübbe modellerinde tercih edilen renkler kırmızı ve lacivert-siyah ağırlıklıdır.

Okulunuzun simgesi olan renkleri yansıtan modeller tercih ederseniz, kep ve cübbe satın almak için Asır Organizasyon iletişim numaralarımızı kullanarak, fiyat bilgisi talep edebilirsiniz.

Bu tür organizasyonlarda, ürünün standart ölçülerde veya kişiye özel ölçülerde olmasını talep edebiliyorsunuz. Kaliteli kumaşlar kullanılarak, ihtiyaç duyduğunuz sayıda ürün tasarımı gerçekleştirilir. 

Yalnızca renkler değil aynı zamanda okulun amblemi, öğrenci isim baskılı seçenekler de sunuyoruz.


Standart kep ve cübbe kiralama hizmetimiz ekonomik fiyat ve kaliteli ürün güvencesi altındadır. Bu seçenekte cübbe boyu ve bedeni sabit veya kişiye özel bedenlerde teslimat gerçekleştirilir. Kep ve cübbe iki renkte tasarlanır.  Mevcut renkler arasından seçim yapabilirsiniz.


Kep ve Cübbe Kiralama Fiyatları

Mezuniyet organizasyonu çalışmalarını uzun yıllardır kaliteli hizmet anlayışıyla sürdüren firmamız, İstanbul kep ve cübbe kiralama seçeneği de sunmaktadır.

Mezuniyet töreni için mekan süsleme, masa sandalye temini, sahne ve ses sistemi kurulumu, video çekimi, salon kiralama gibi mezuniyet organizasyonu hizmetlerimiz vardır. Organizasyon içerisine ek hizmetlerden kep ve cübbe kiralama seçeneğini de tercih edebiliyorsunuz.


Kep ve cübbe kiralama fiyatları, mezuniyet organizasyonu paketlerine dahil edilebildiği gibi yalnızca kiralama hizmetimizden yararlanabiliyorsunuz. Her iki seçenek için fiyatlar değişkenlik gösterecektir.

Kişi sayısı, organizasyon detayları ve kep, cübbe kiralama fiyatları hakkında bilgi almak için

Asır Organizasyon iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Özel tasarımlarda mezuniyet tören tarihinden en az 1 ay öncesinde fiyat teklifi istemelisiniz.