İkramlarla Dolu Sünnet Düğünü Organizasyonu

İkramlarla Dolu Sünnet Düğünü Organizasyonu

Geçtiğimiz günlerde Nilüfer Hanım bizimle iletişime geçerek, oğlu Adem için Şile’de gerçekleştirmeyi planladığı sünnet organizasyonu hakkında bilgi almak istedi.

Sünnet Organizasyonu Fiyatları Hakkında

Detaylı Bilgi Alın

Unutulmaz bir sünnet organizasyonu planlıyorsanız, fiyatlarımızı mutlaka inceleyin. En uygun paketler ve cazip teklifler için hemen detaylara göz atın!

Fiyat Listesini İçeren Sayfamız

Kendisine WhatsApp üzerinden standart paketlerimizi ilettik ancak Nilüfer Hanım, organizasyonun her detayıyla birebir ilgilenmek istediğini belirtti. Bu özel gün için kendi paketini oluşturmak istediğini söyleyince, memnuniyetle isteklerini sorduk.

İkramlarla Dolu Sünnet Düğünü Organizasyonu

Nilüfer Hanım misafirlerine farklı tatlar sunmak istiyordu, bu yüzden ikram hizmetlerimizi detaylı olarak kendisine sunduk. Hemen ardından dört adet modern yeniçeri askeri kiralamak istediğini belirtti. Sünnet organizasyonunun göz kamaştırıcı olması için, 2020 Gold Beyaz Sünnet Köşemizi de beğenip tercih etti.

İkramlarla Dolu Sünnet Düğünü Organizasyonu

Ayrıca misafirlerine hoş bir karşılama için kapı girişine balon kemer istedeiğini bizlere belirtti. Organizasyona pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbetçisi ve Maraş dondurmacısı gibi çeşitli lezzetler sunan beş ikram arabası da eklemek istedi. İkramlarımız 100 kişilik olarak ayarlandı, böylece her misafir dilediği lezzeti rahatça tadabilecekti.

Tüm detaylar netleştikten sonra Nilüfer Hanım’dan kapora alarak rezervasyonu kesinleştirdik. Organizasyon günü erkenden mekâna giderek ilk olarak 2020 Gold Beyaz Sünnet Köşemizin kurulumunu gerçekleştirdik.

Sonrasında ise ikram arabaları ve balon kemer hazırlıklarını tamamladık. Dört modern yeniçeri askerimizden biri kapı girişine geçip gelen misafirlere kolonya ikram etti.

Sünnet Tahtı Kiralama ile Masalsı Bir Gün Yaşayın!

Prens gibi bir sünnet düğünü için taht kiralayın ve çocuğunuzu hayallerinin ötesine taşıyın!


Adem’in görkemli girişinde, dört yeniçeri askeri siyah pantolon ve beyaz gömleklerle tahtı kapıya kadar taşıdı. Mekana giriş müziği eşliğinde Adem, tahtında mekâna giriş yaptı ve misafirlerin alkışları eşliğinde 2020 Gold Beyaz Sünnet Köşemize oturdu. Bu özel anı konfeti volkanlarımızla daha da muhteşem hale getirdik.

Organizasyonlarınız için bize 0 553 241 40 67 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Asır Organizasyon olarak her daim hizmetinizdeyiz!

Asır Organizasyon Ara
×