Kemal Beyin Toplantısı İçin Mükemmel Organizasyon

Kemal Beyin Toplantısı İçin Mükemmel Organizasyon

Kemal bey toplantısı için mükemmel organizasyon ekibi kiralamak istediğini bizlere söyledi. Bizlerde asır organizasyon olarak yılların verdiği tecrübe ve hizmet kalitesi ile Kemal beyin isteklerini yerine getirebileceğimizi söyledik. 31 Ağustos'ta Sarıyer'deki iş yerinde düzenlediği önemli bir toplantı için Asır Organizasyon'u tercih etti.

Kendisi, Youtube kanalımızdaki organizasyon videolarını beğenerek kokteyl masası kiralama hizmetinden yararlanmak için bizimle iletişime geçti.

Sizlerde Kiralık Kokteyl Masalarımız Hakkında Video İzlemek İsterseniz Aşağıdaki Butona Tıklayın 

YouTube Video Oynatıcı

Toplantı için Kemal Bey, 10 adet mavi kurdelalı kokteyl masası kiralamak istedi. Biz de kendisine, farklı modellerimiz arasından en uygun olan beyaz masa örtülü ve mavi kurdelalı 2024 kokteyl masalarımızı önerdik. Kemal Bey, bu modelimizi çok beğendi ve hemen siparişini verdi.


Anlaşmaya vardığımız gibi, etkinlik gününde erkenden giderek masaları kurduk. Toplantı boyunca her şey yolunda gitti ve Kemal Bey organizasyondan oldukça memnun kaldı. Kendisi, özellikle masalarımızın şık ve modern görünümünden çok etkilendiğini belirtti.

Kemal Beyin Toplantısı İçin Mükemmel Organizasyon

Toplantı sonrasında masaları topladığımızda, Kemal Bey'e tekrar teşekkür ederek memnun kalıp kalmadığını sorduk. Kendisi, organizasyonumuzdan çok memnun olduğunu ve bizi tekrar tercih edeceğini söyledi.


Kemal Bey gibi siz de iş toplantılarınız, kokteyl partileriniz veya diğer özel etkinlikleriniz için şık ve modern kokteyl masalarımıza güvenebilirsiniz. Farklı renk ve model seçeneklerimizle her türlü ihtiyaca yanıt veriyoruz.


Kemal Bey'e verdiğimiz hizmet hakkında fiyat listesini görmek isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://asirorganizasyon.com/338-kokteyl-masasi-kiralama.html

Asır Organizasyon Ara
×