Kazım Karabekir Ortaokulu İçin Mezuniyet Töreni Organizasyonu

Kazım Karabekir Ortaokulu İçin Mezuniyet Töreni Organizasyonu

Geçtiğimiz günlerde, Kazım Karabekir Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreninde yer alarak, bu özel güne renk katmaktan zevk duyduk. Okul müdürü Ali Bey'in isteği üzerine, ses sistemi, DJ, sahne dekorasyonu, patlamış mısır ve pamuk şeker gibi hizmetlerimizle törene güzel bir hava kattık.


Törenden önce, okul müdürü Ali Bey ile detaylı bir görüşme yaparak tüm isteklerini öğrenmiş ve ona göre bir organizasyon yaptık. Büyük bir kırmızı halı, yanlarında koruma demiri bulunan çubuklar, profesyonel bir ses sistemi ve deneyimli bir DJ ile muhteşem bir ortam oluşturduk. Ayrıca, öğrencilerin ve velilerin güzel vakit geçirmeleri için patlamış mısır ve pamuk şeker ikram arabalarımızı kurduk.


Kazım Karabekir Ortaokulu İçin Mezuniyet Töreni Organizasyonu


Tören günü, tüm ekipmanlarımızı kurarak çalışmaya başladık. Öğrenci ve velilerin gelmesiyle beraber tören başladı. Öğrencilerin isimleri tek tek okunurken, sahneye çağrıldılar. Hep birlikte kep atma etkinliği ile mezuniyet heyecanını üst noktaya taşıdık.

Ardından, DJ'imiz eğlenceli müzikleriyle herkesi dansa davet etti. Patlamış mısır ve pamuk şeker stantlarımız da yoğun bir ilgi gördü. Öğrenciler ve veliler, bu muhteşem ikramlarla keyifli vakit geçirirken, hatıra fotoğrafları çektirmeyi de eksik etmediler.


Tören sonunda, okul müdürü Ali Bey ve veliler bizlerden oldukça memnun kaldılar. Öğrencilerin bu güzel gününü unutulmaz kılmaktaki en büyük amacımızın gerçekleştiğini görmek bizi çok mutlu etti.


Neden Bizi Organizasyonlarınızda Tercih Etmelisiniz ?


Profesyonel Ekip: Profesyonel ekibimizle, organizasyonunuz için her detayı düşünüyoruz.

Geniş Hizmet: Ses sistemi, DJ, sahne dekorasyonu, tatlı ikramlar gibi birçok hizmetimizi topluca sunuyoruz.

Kaliteli Ekipman: En son teknolojiye sahip ekipmanlarımızla, sizlere özel bir hizmet sunuyoruz.

Sizlerin Memnuniyeti: Sizlerin beklentilerini aşmak için çalışıyoruz.


SİZLERDE MEZUNİYET TÖRENİ vb HİZMETLERDEN KAMPANYALI FİYATLARDAN YARARLANMAK İSTİYORSANIZ BU SAYFA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


https://asirorganizasyon.com/361-mezuniyet-toreni-organizasyonu.html

Asır Organizasyon Ara
×