Oğlumuzun Sünnet Töreni Mavi Beyaz Masal

Oğlumuzun Sünnet Töreni Mavi Beyaz Masal

6 Temmuz 2024 tarihinde, Aydın Tepe Tuzla'da bulunan Otdağ Davet ve Kına Evi'nde oğlumuzun sünnet törenini büyük bir coşkuyla kutladık. Bu özel günümüzde bizlere eşlik eden tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.



Törenimiz, standart sünnet paketimiz ile mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu bir dekorasyon eşliğinde gerçekleşti. Bu renk seçimi, oğlumuzun masumiyetini ve bu özel günün kutlama ruhunu yansıtmayı amaçlıyordu.


Tören alanı, mavi ve beyaz balonlarla süslenmiş bir masal diyarı gibiydi. Balonların arasına yerleştirilen ışıklar, mekana büyülü bir atmosfer katıyordu.


Davetlilerimiz, mavi ve beyaz tonlarda süslenmiş masalara oturarak törenin başlamasını beklediler. Arka planda ise coşkulu müzikler çalıyordu.


Tören, oğlumuzun sünnet namazı ile başladı. Daha sonra, sünnet duası okundu ve oğlumuza sünnet şerbeti ikram edildi. Bu özel anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekildi ve videolar kaydedildi.


Sünnet merasimi tamamlandıktan sonra, sıra eğlenmeye geldi. Pastanın kesilmesi ve kutlama programı eşliğinde doyasıya eğlendik. Yemekler ve tatlılar çok lezzetliydi. Müzikler eşliğinde halaylar çekildi ve danslar edildi.



Oğlumuzun mutluluğu ve coşkusu tüm davetlilere yansıyordu. Herkes bu özel günü bizimle birlikte kutlamak için büyük bir çaba göstermişti.



Törenimiz, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Ayrılırken tüm davetlilerimiz oğlumuza mutluluklar dilediler ve bu özel günü unutmayacaklarını söylediler.


Törenin Detayları:

  • Mekan: Otdağ Davet ve Kına Evi, Aydın Tepe Tuzla
  • Tarih: 6 Temmuz 2024
  • Paket: Standart Sünnet Paketi
  • Dekorasyon Renkleri: Mavi ve Beyaz
  • Süslemeler: Balonlar, ışıklar, isimli balon figürü
  • Yemekler: Çeşitli mezeler, ana yemekler, tatlılar
  • Eğlence: Müzik, halay, dans


Teşekkürler:

Bu özel günümüzü unutulmaz kılan tüm sevdiklerimize, Öncelikle Asır Organizasyon ve Otdağ Davet ve Kına Evi'nin değerli çalışanlarına ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

Asır Organizasyon Ara
×