Sünnet Düğünü için Süslemeler

Sünnet düğünü organizasyonları, oldukça komplike bir etkinliktir.

Özel bir planlama, iyi bir organizasyon deneyimi gerektirir. Katılımcıların rahat ve konforlu bir şekilde etkinlik boyunca yer alması, çocukların eğlenmesi ve kültürel değerlere sadık kalınarak; özenli bir çalışma ortaya koyulması şarttır.

Asır Organizasyon olarak sünnet düğünü etkinliklerinizde; başarılı koordinasyon ve güler yüzlü hizmet prensibi ile sizlerin yanındayız. Bu özel gün için talepleriniz doğrultusunda sünnet düğünü için süslemeler, dekorasyon çalışmaları ve özel kostümlerle isteklerinizi karşılıyor; sizlere özel bir günün kapılarını aralıyoruz.


Sünnet Düğünü Süslemeleri Nasıl Yapılır?

Süslemeler iki farklı kategoride ele anılabilir; mekan içi ve mekan dışı süslemeler. En çok rağbet gören süslemeler; balon süslemeleridir. Hem görsellik anlamında hem de çocuklar için eğlenceli bir obje olması açısından sünnet düğünü etkinliğinde kullanılacak olan mekanda balon süslemeleri yapılır.

Bunun yanında sünnet tahtı için özel süslemeler, masa ve sandalyelerin süslenmesi, sünnet köşesi süslemesi, tül süsleme, zincir balon süsleme, pinyata gibi süsleme çeşitleri mevcuttur.

Tüm bu işlemler sonucunda; sünnet düğününe ev sahipliği yapacak mekan; sünnet temasına kavuşmuş olur.


Süsleme Organizasyon Firması

Asır Organizasyon olarak firmamız, yalnızca sünnet organizasyonu konusunda değil; süsleme organizasyonu konusunda uzman ekibi ile faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda sünnet etkinlikleriniz için ek bir organizasyon firması ile anlaşmanız gerekmez.

Bizi tercih ettiğinizde, tüm sünnet etkinlik detaylarından süsleme organizasyonuna kadar tüm çalışmaları profesyonel ellere teslim etmiş olursunuz. Siz misafirlerinizle özel anlar şahit olurken; biz tüm çalışmaları en iyi şekilde gerçekleştiriyor olacağız.

Etkinlik boyunca olabildiğince fazla anınızı kayda geçirmek için fotoğraf ve video kayıt gibi hizmetlerimizi de tercih edebilirsiniz. Yüksek kaliteli (HD) video kaydımızı, organizasyonun sonunda sizlere teslim ediyoruz.

İslami sünnet organizasyonu konusunda da geniş bir ekibe sahibiz. Tasavvuf grupları, semazen gösterileri, ilahi sanatçısı, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve sohbet sunumu yapan hocalarımız ile sizlerin hizmetinizdeyiz.

Eğer dini değerler ön planda tutularak bir organizasyon hazırlamamızı isterseniz, talebinizi en iyi şekilde yerine getirebiliriz. Müşteri danışmanımızla hemen iletişime geçerek, detaylı ücret bilgisi alabilir, sünnet tarihi için rezervasyon yaptırabilirsiniz.


Sünnet Düğünü Süslemeleri Hakkında Detaylı Bilgi


Asır Organizasyon olarak, unutulmaz bir sünnet düğünü organizasyonu için süslemeler konusunda da size yardımcı olmak isteriz.

Süslemeler, sünnet düğününe özel bir atmosfer yaratmak ve bu özel günü daha da anlamlı kılmak için önemlidir.

Süslemelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:

Renk: Temanıza uygun renkler seçmek süslemelerin daha göz alıcı görünmesini sağlayacaktır.
Mekân: Süslemeler, sünnet düğününün yapılacağı mekâna uygun olmalıdır. Ev, bahçe, restoran veya düğün salonu gibi farklı mekânlar için farklı süslemeler tercih edilebilir.
Bütçe: Süslemeler için ayırdığınız bütçeye göre seçim yapmanız önemlidir.



Asır Organizasyon olarak, sünnet düğünü için farklı süsleme seçenekleri sunmaktayız:

Balon süslemeleri: Balonlar, sünnet düğünlerinin en popüler süslemelerinden biridir. Balonlardan farklı figürler oluşturmak veya balon kemerleri yapmak mümkündür.
Tül süslemeler: Tüller, mekâna daha romantik ve zarif bir hava katmak için kullanılabilir.
Masa ve sandalye süslemeleri: Masa ve sandalyeler, süslemeler ile daha şık hale getirilebilir.
Sünnet tahtı süslemesi: Sünnet tahtı, sünnet düğününün en önemli unsurlarından biridir. Sünnet tahtını farklı süslemeler ile daha özel hale getirebilirsiniz.
Afiş ve pankartlar: Sünnet düğünü için afiş ve pankartlar hazırlayarak bu özel günü daha da duyurabilirsiniz.

Asır Organizasyon'un uzman ekibi, sünnet düğününüz için en uygun süslemeleri seçmenize ve mekânı dekore etmenize yardımcı olacaktır.



Ayrıca, sünnet düğünü için ihtiyacınız olan diğer tüm hizmetleri de Asır Organizasyon'dan alabilirsiniz:

Sünnet kıyafeti
Sünnet pastası
Müzik ve eğlence
Fotoğraf ve video çekimi

Asır Organizasyon ile unutulmaz bir sünnet düğünü organize etmek için iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0553 241 40 67