Etkinliklerinize Ses Verin: Asır Organizasyon Ses Sistemi Kiralama Hizmetleri

Unutulmaz bir etkinlik mi planlıyorsunuz?

Ses sisteminiz organizasyonunuzun en önemli unsurlarından biridir. Asır Organizasyon olarak her türlü etkinlik için uygun ses sistemi kiralama hizmeti sunuyoruz.

Profesyonel Ses Sistemi Kiralama Hizmeti


Asır Organizasyon, her ölçekteki etkinliğe uygun ses sistemi kiralama hizmeti sunmaktadır. Düğün, sünnet, kına gecesi, seminer, kongre ve daha birçok etkinlik için ihtiyaç duyacağınız tüm ses ekipmanlarını kiralayabilirsiniz.

Geniş Ekipman Seçeneği


Filo parkurumuzda, her türlü etkinliğe uygun farklı güç ve özelliklerde ses sistemleri bulunmaktadır. Uzman ekibimiz, etkinlik alanınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak en uygun ses sistemini seçmenize yardımcı olur.

Profesyonel Ekip Desteği


Asır Organizasyon, ses sistemi kiralama hizmeti ile birlikte profesyonel ekip desteği de sunmaktadır. Ekibimiz, ses sisteminin kurulumundan ses kontrolüne kadar tüm aşamalarda sizlere yardımcı olur.

Uygun Fiyatlar


Asır Organizasyon, ses sistemi kiralama hizmeti için en uygun fiyatları sunmaktadır. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun ses sistemi kiralama seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul'un Her Yerine Hizmet


Asır Organizasyon, ses sistemi kiralama hizmetini İstanbul'un her ilçesine sağlamaktadır. İstanbul'da nerede olursanız olun, ihtiyacınız olan ses sistemini en uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz.

Ses Sistemi ile Müzisyen veya DJ Hizmeti


Ses sistemi kiralama hizmeti ile birlikte istenirse müzisyen ekibi veya DJ hizmetimiz de mevcuttur. Etkinliğinizin konseptine uygun müzisyenler veya DJ'ler ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşayabilirsiniz.

Ses Sistemi Kiralama Fiyatları


Ses sistemi kiralama fiyatları, kiralanacak sistemin gücüne, özelliklerine ve kiralama süresine göre değişmektedir. Asır Organizasyon olarak en uygun fiyatlarla ses sistemi kiralama hizmeti sunmaktayız.


Ses sistemi, eğlenceli bir gün geçirmek adına oldukça önemli parçalardır. Bu nedenle kaliteli ses sistemleri tercih edilmeli.

Mesela bozuk ses sistemleri müziği olduğu gibi aktaramadığı gibi cızırtı yaparak kulağa zarar verebilir. Bu nedenle anlaşmış olduğunuz organizasyon şirketine dikkat etmeli ve deneme amaçlı ses sistemlerini dinlemelisiniz.

Ses sistemi mekanda kaldığı saate bağlı olarak fiyatlanmakta. Uzun süre kalacak olan ses sistemi mesela 4-5 saat çalışan ses sistemi fiyatı daha yüksek olacaktır.

Bu nedenle belli bir fiyat söylemek hata olur. Bazı özel günlerde açılışlarda ses sistemi 1 saat çalarken bazı yerlerde 7 saat çalabiliyor. Ancak genel itibariyle uygun fiyatla kiralanıyor. 10,000 TL ortalama fiyatı olarak organizasyon şirketleri tarafından kiralanıyor.



Asır Organizasyon ile sesinize ses verin!

Ses Sistemi Kiralama

Açılış, düğün nişan, kına gecesi, kokteyl partileri, sünnet gibi özel günlerde ses sistemine ihtiyaç duyulur. Çünkü ses sistemi özel günlerin olmazsa olmazı.

Özellikle de açılış organizasyonlarında ses sistemi büyük önem taşıyor. Ses sistemi kişilerin ilgisini çekeceği için açılışı yapılan mekanda ses getirecek ve bu mekana ilgi artacaktır. İlginin artması ve devamında müşterinin yoğun olması için açılışlarda ses sistemi olmalı.

Ses sistemi özel personel tarafından istenilen mekana getirilip hazırlanıyor, kurumu yapıldıktan sonra bilir kişi tarafından müzikler hazırlanıyor. İstediğiniz şekilde müziklere yer veriliyor ancak mekana ve güne özel olarak insan ruhunu okşayan ve insanı harekete geçiren müziklere yer veriliyor.


Ses Sistemi Hangi Mekanlar İçin Kiralanıyor?


Özel günler denildiği zaman akla ilk olarak düğün nişan, kına gibi günler geliyor. Evet ses sistemi özel günler için kiralanıyor ancak sadece düğün, nişan gibi günlerde değil açılış organizasyonu, 23 nisan çocuk bayramı, söyleyişe, konferans gibi konuşmalar için de kiralanıyor.

Ses sistemi, ses, müzik, şarkı, ilahi gibi halkın rahatlıkla duymasını sağlamak ve etkinliğe katılımın artmasını sağlamak insanların derdini tasasını unutarak sadece kendini sese vermesini istedikleri için ses sistemi kiralanıyor.

Bu nedenle her alanda her günde ve her anlamda ses sistemi kiralayabilirsiniz. Ses getiren bir açılış organizasyonu, muhteşem bir kutlama, eşsiz bir 23 nisan gösterisi için kısacası etkinin büyük olmasını istediğiniz her etkinlikte ses sistemi kiralayabilirsiniz.


Fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Telefon: 0 553 241 40 67  - 0216 397 20 02