Pendik Tuzla Maltepe Masa Sandalye Kiralama

Anadolu Yakası’nda Pendik’te hizmet veren organizasyon firması olarak tüm davet ve organizasyonlar için malzeme temini, kurulumu, organizasyon planlaması ve yönetimi gibi çeşitli hizmetler yürütüyoruz.

Pendik Tuzla Maltepe masa sandalye kiralama ihtiyacınız olduğunda, bulunduğumuz konum itibariyle firma adresimize kendiniz gelerek de malzemelerimizi ve hizmet kalitemizi yakından takip edebilirsiniz. Masa sandalye kiralama hizmetimizi aldığınızda malzemeleri adresinize teslim ediyoruz.


Pendik, Tuzla ve Maltepe’de Masa Sandalye Kiralama Firmaları

Özel anlarınızı sevdiklerinizle paylaştığınız organizasyonlarda, davetlileri ağırlamak, yemek ve içecek ikramında bulunabilmek için temel ihtiyaçlar arasında masa ve sandalye gelmektedir.

Düğün ve kına organizasyonlarında evinize gelen davetlilerin sayısını mevcut oturma düzeniniz yeterli olmayabiliyor. Bu durumda evinize yakın bir alana veya bahçenize masa sandalye kiralama hizmetini tercih ederek bu ihtiyacınıza çözüm üretebilirsiniz.

Konuklarınızın salona geçmeden önce ayakta kalmadan rahat bir bekleme geçirmelerini sağlamak için yalnızca sandalye kiralayabiliyorsunuz. Organizasyon salonda gerçekleşmeyecekse hem masa hem de sandalye kiralayarak alanı davete hazır hale getirmeniz gerekecektir.


Masa sandalye kiralama firmaları organizasyon türüne, alanın büyüklüğüne ve davetli sayısına göre çeşitli ebatlarda malzeme seçenekleri sunmaktadır.

Pendik Tuzla Maltepe masa sandalye kiralama firmalarından, yuvarlak&banket masa, dikdörtgen masa, servis masası ve kokteyl masası ile lake (katlanabilir sandalye, tiffany sandalye ve plastik sandalye arasından zevkinize uygun tercih yapabilmeniz için geniş yelpazeli ürün kapasitesiyle hizmet vermektedir.

Düğün organizasyonları için nikah masası da kiralanabiliyor.


Anadolu Yakası Masa Sandalye Kiralama Fiyatları

Masa sandalye kiralama ve organizasyon hizmeti veren Asır Organizasyon firmamız, Anadolu Yakası’ndan İstanbul’un tüm bölgelerinde faaliyet göstermektedir.

Kiralık masa sandalye seçeneklerimiz arasından yapacağınız tercihte ürünler, etkinlik günü ve saatinde eksiksiz adrese teslim edilir. Anadolu Yakası masa sandalye kiralama fiyatları, müşterilerimizin tercih ettiği ürüne göre farklılık göstermektedir.

Fiyatlar adet olarak 50 TL-300 TL arasında değişmektedir. Yalnızca masa veya yalnızca sandalye gibi hizmet alabileceğiniz gibi organizasyon için masa sandalye süslemeyi de hizmete dahil edebilirsiniz.

İletişim numaralarımızdan firmamıza ulaşarak hizmet almak istediğiniz bölgeyi belirterek, kişi sayısına göre masa sandalye kiralama fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.


Anadolu Yakası'nda Organizasyonlarınızın Kaliteli Firma: Asır Organizasyon


Pendik'te yer alan firmamız, Anadolu Yakası'nda tüm davet ve organizasyonlarınız için kusursuz hizmet sunmaktadır. Malzeme temini, kurulumu, organizasyon planlaması ve yönetimi gibi alanlarda uzman ekibimizle yanınızdayız.

Pendik, Tuzla ve Maltepe'de masa sandalye kiralama ihtiyacınız için ideal çözüm sunuyoruz. Firmamıza gelerek malzemelerimizi inceleyebilir veya kiralama hizmetimizle adresinize teslim alabilirsiniz.

Hizmetlerimiz:

Davet ve organizasyon planlama
Malzeme temini ve kurulumu
Masa sandalye kiralama
Süsleme ve dekorasyon
Teknik ekipman ve ses sistemi
Catering hizmeti
Personel temini

Neden Asır Organizasyon ?

Tecrübeli ve uzman ekip
Kaliteli ve güvenilir hizmet
Uygun fiyatlar
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma

Pendik Tuzla Maltepe masa sandalye kiralama ve organizasyonlarınız için Asır Organizasyon'a güvenin!

İletişim Bilgileri:

Adres: Çınardere Mah. Atılgan Sokak. No:12/a Pendik

Telefon: 0 216 397 20 02 - 0553 241 40 67