Kokteyl Masası Kiralama | Şık ve Modern Bistro Masa

Kokteyl Masası Kiralama

Kokteyl Masası Kiralama | Bistro Masa Kiralama

İSTANBUL'DA NAKLİYE ULAŞIM KURULUM HER ŞEY DAHİL HİZMET VERMEKTEYİZ.

Davetlerinizde misafirlerinizi güzel bir ortamda karşılamak istemez misiniz? Organizasyonlarınızı baştan sona detaylıca planlayan ekibimiz, ihtiyaç duyduğunuz tüm etkinlik malzemelerini sizlere ulaştırıyor.

Satın alarak çok daha fazla ücretler ödemektense, kiralık kokteyl masası hizmetimizle ve diğer organizasyon hizmetlerimizle çok daha ekonomik bir seçim yapabilirsiniz.

Bütçe dostu seçenekler ve geniş ürün gamı ile İstanbul'un tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.


İstanbul kokteyl masası kiralama

2024 yılı itibarıyla İstanbul'da kokteyl masası kiralama fiyatları, masanın kalitesine, boyutuna ve kiralama süresine göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak, standart bir kokteyl masası kiralama fiyatı 500-650 TL arasındadır.

Standart kokteyl masası: 400-550 TL

Yüksek kaliteli kokteyl masası: 550-700 TL

Özel tasarım kokteyl masası: 1.000 TL ve üzeri

Kiralık Kokteyl Masası ile Organizasyonlarınıza Şıklık Katın

Kokteyl masası kiralama fiyatlarına genellikle nakliye ve kurulum ücreti de dahildir. Ancak, bazı organizasyon firmaları nakliye ve kurulum ücreti talep etmemektedir.

Kokteyl Masası Kiralama

Kokteyl Masası Kiralama Fiyatları

Kokteyl masası kiralama fiyatları, kiralama süresine göre de değişiklik göstermektedir. Genel olarak, günlük kokteyl masası kiralama fiyatları haftalık veya aylık kiralama fiyatlarına göre daha yüksektir.

Günlük kokteyl masası kiralama: 400-550 TL

 Haftalık kokteyl masası kiralama: 5.000-10.000 TL

Aylık kokteyl masası kiralama: 15.000-20.000 TL

Kokteyl masası kiralama fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için organizasyon firmaları ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul'da kokteyl masası kiralama hizmeti sunan Asır Organizasyon farklı boyutlarda ve özelliklerde kokteyl masaları sunmaktadır. Ayrıca, organizasyonunuzun ihtiyaçlarına göre özel tasarım kokteyl masaları da üretebilir.

Kokteyl Masası Kiralama

Asır Organizasyon'dan Muhteşem Kokteyl Organizasyonu

Kiralık kokteyl masası nakliye ve kurulum örtüsü olmak üzere (1-5 adet) her şey dahil 3.000 TL'den başlayan fiyatlarla sizlerle. İstanbul'un tüm ilçe ve semtlerine nakliye ücreti ödemeden ihtiyaç duyduğunuz bistro masalarını gönderiyoruz.

Kokteyl Masası Kiralama

Tüm Organizasyonlarınız için Kiralık Kokteyl Masaları

Organizasyonlarınızda hem pratik, hem işlevsel hem de ekonomik bir masa seçimi yapmak istiyorsanız, özel dekoratif çalışmalarla sizlere sunabileceğimiz kokteyl masalarını tercih edebilirsiniz.

Kokteyl masası kiralama hizmetimize kurulum ve nakliye ücretleri dahildir. İstanbul'un neresinde olursanız olun; uygun fiyatlarla kokteyl masası kiralayabilirsiniz.


İstanbul'da Uygun Fiyatlı Kiralık Kokteyl Masası Hizmeti

Sizlere sunduğumuz ücrete dahil olarak süsleme özelliği sunulmaktadır. Konsept seçimini dilediğiniz gibi yapabilir, taleplerinizi bize ileterek özel süsleme alternatifinden de yararlanabilirsiniz.

Kokteyl Masası Kiralama

Kokteyl Masasına İhtiyaç Duyacağınız Organizasyonlar

Kokteyl masaları, etrafında 4-6 kişi ile 8-10 kişiye kadar durabileceği, ikramlıkları tadabileceği, organizasyonlarda katılımcıların birbirleri ile sohbet edebileceği bir ortam için gerekli argümanlardan birisidir.

Sınırsız renk ve konsept seçenekleri sunan kokteyl masaları, davetliler için özel bir seçim olacaktır.

Mağaza ve iş yeri açılışları

Özel davetler

Kurumsal etkinlikler

Eğitim, seminer, sunum ve benzeri katılımlar


Yukarıdaki organizasyonlara ek olarak daha onlarca farklı organizasyonda kokteyl masası tercih edebilirsiniz. Ekonomik bir seçenek olması, işlevsel olarak tüm ihtiyaçlara cevap vermesi, görsel olarak firmanızı ve markanızı yansıtabilmesi gibi çeşitli avantajlara sahiptir. 

İstanbul'un önde gelen organizasyon firması olarak sizlere organizasyon bistro masası kiralama hizmeti sunuyoruz. 

Web sitemizdeki telefon numaralarından bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilir; ücretlerimiz, çalıştığımız semtler ve diğer detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bistro Masa Kiralama Fiyatları

Konuklarınıza dilediğiniz ikramları sunabilmek için organizasyonlarınızda tercih edebileceğiniz kokteyl masalarının en önemli özelliği, onlarca farklı renge ve konsepte uygun hale getirilebilmesidir.

Bunun yanı sıra kiralamak için en ekonomik alternatiflerden birisi olması da bir diğer artısı. bistro masası kiralama hizmetimiz, organizasyon firmamızda en çok talep gören hizmetlerin başında gelmekte.

Biz de bu noktada müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına fiyatları minimuma indiriyoruz ve nakliye, kurulum gibi ek ücretler talep etmiyoruz.

İstanbul'un tüm ilçelerine herhangi bir ücret talep etmeden kiraladığınız ürünleri transfer ediyoruz. 1-5 adete kadar kiraladığınız kokteyl masalarından yalnızca 3.000 TL talep ediyoruz. 

Dilediğiniz şekilde süslüyor, aklınızdaki konsepti hayata geçiriyoruz. Ekstra talep ve önerileri de bizlere web sitemizdeki iletişim numaralarımız aracılığı ile iletebilirsiniz. 7 gün 24 saat bize ulaşabilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul İçi Bistro Masa Kiralama Hizmeti

İstanbul'un en çok tercih edilen bistro masa kiralama firması olarak sizlere her alanda hizmet vermekteyiz.

Davetlerinizin en ekonomik şekilde gerçekleştirilmesi ve misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamak için organizasyonlarınızı A'dan Z'ye planlıyor ve ihtiyaç duyduğunuz argümanları kusursuz şekilde etkinlik saatinde sizlere sunuyoruz.

Kokteyl masası olarak da tabir edilen bistro masalar, organizasyonlarda en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Davetler için Modern ve Kullanışlı Kiralık Kokteyl Masaları

Kolay kurulumu, her türlü süsleme ve renk seçeneklerine hitap etmesi, davetlilerin ikramları tadarak birbirleri ile sohbet etme imkanı bulması gibi nedenlerden dolayı bistro masalar tercih edilmektedir.

Ekonomik bir seçenek olarak sizlere sunulan bistro masalar, açılış etkinlikleri, özel davetler, kurumsal etkinlikler, eğitimler, seminerler, şirket toplantıları gibi onlarca farklı organizasyonda kullanılmaktadır.

Ekonomik Fiyatlarla Kokteyl Masası Kiralama Hizmeti

Gerek organizasyon planlama, gerekse organizasyonlarınız için masa ve sandalye kiralama hizmeti sunan firmamız, bütçe dostu seçeneklerle sizlerle.

Ekonomik fiyatlarla bistro masa kiralama hizmetimiz için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gerek iç mekanda gerçekleştireceğiniz etkinliklerde, gerekse dış mekan etkinliklerinde tercih edebileceğiniz kiralık bistro masalar, yüzlerce katılımcıyı ağırlayabilmeniz için işinizi fazlasıyla görecektir.

En Ekonomik Kokteyl Masası Kiralama Ücreti 5.000 TL den Başlıyor.

Kokteyl masası kiralama hizmetine ek olarak taze ikramlık alternatifleri, süsleme hizmeti, sunum, ses sistemi ve sahne hizmetleri gibi ek seçeneklerle sizlerin yanındayız.

Bizimle hemen iletişime geçerek, ekonomik fiyatlarla her türlü organizasyon hizmetini temin edebilirsiniz.

İLETİŞİM :

0553 241 40 67 

0216 397 20 02

0 506 101 11 11



Asır Organizasyon Ara
×