Kiralık Sünnet Tahtı Modelleri ve Fiyatları

Sünnet organizasyonlarında geleneklere uygun olacak şekilde mekân içi dekorun sağlanması gerekmektedir. Bu etkinlikte en önemli görsel unsur şüphesiz sünnet tahtıdır. Aileler, çocuklarının sünnet düğününü ister evde ister salonda veya açık bir mekânda yapıyor olsun, bu özel gün için özel bir sünnet tahtı temin etmelidir. 

Asır Organizasyon olarak İstanbul içi tüm ilçe ve semtlere kiralık sünnet tahtı hizmeti veriyoruz. Farklı konsept ve tasarımlara sahip modellerimiz için hemen 0 553 241 40 67 ve 0 506 101 11 11 numaralı telefonlardan bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.


Kiralık Sünnet Tahtı Modelleri

Sünnet tahtı kiralama, sünnet düğünlerinde popüler olarak tercih edilen bir hizmet haline geldi. Hem geleneklere uygun olması hem de dekoratif özelliği ile mekan için iyi bir atmosfer sağlamaktadır. İlgi çekici ve ihtişamlı bir taht, sünnet çocuğu için önemli bir figürdür. 

Birbirinden şık ve gösterişli kiralık sünnet tahtı modelleri için Asır Organizasyon’u tercih edebilirsiniz. Ekibimiz, portföyümüzde yer alan modelleri sizlere sunarak, istediğiniz modellerden birisini tercih etmenizi kolaylaştıracaktır. 


Mavi Dekorlu Sünnet Tahtı

Ebeveynler tarafından en çok tercih edilen modellerden birisi olan mavi dekorlu sünnet tahtı kiralama ücreti 1.500 TL’dir. Sünnet koltuğu kiralamak isteyenler için ekonomik ve gösterişli bir seçenek olan mavi sünnet tahtı, müşterilerimizin belirttiği adrese tarafımızca taşınmaktadır. Hizmetlerimize nakliye dahildir. Sünnet tahtı modellerinde farklı renk seçenekleri ve daha fazla model seçeneği için 0 553 241 40 67 ya da 0 506 101 11 11 numaralı çağrı merkezimizle iletişime geçebilirsiniz. 

Özel Sünnet Tahtı

2.200 TL’lik kiralama fiyatı ile ekonomik bir seçenek olarak özel sünnet tahtı, organizasyonunuz için mükemmel bir alternatiftir. Özel tasarımı ile göz dolduran, etkinliklerin en çok tercih edilen modellerinden birisi olarak dikkat çeken özel sünnet koltuğu, mekân içi dekorunuzu tamamlayacak dizayna sahiptir. 


Tekli Sünnet Tahtı

Nakliye ve kurulum dahil olarak verdiğimiz sünnet tahtı kiralama hizmetimizde popüler bir diğer seçenek de tekli sünnet tahtıdır. Diğer modellere göre daha klasik ve kompakt olan bu tasarım, balon süsleme için de idealdir. Tekli sünnet tahtı kiralama ücreti 2.000 TL’dir ve balon süslemeleri da bu fiyata dahildir. Kiralık sünnet tahtı modelleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için şu numaralarla iletişime geçebilirsiniz: 0 553 241 40 67 - 0 506 101 11 11  


Beyaz Sünnet Koltuğu

Sünnet organizasyonunda beyaz rengin ön planda olmasını istiyorsanız, önereceğimiz modellerden birisi beyaz sünnet koltuğudur. Sünnet koltuğunun her iki yanında bulunan minderli özel tabureler, benzersiz tasarımı ile göz dolduran sehpası ve diğer tüm detayları ile beğeni toplayan bir modeldir. İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında ofisi bulunan ekibimiz, İstanbul sünnet tahtı kiralama konusunda nakliye dahil olarak hizmet vermektedir. 


Kiralık Sünnet Tahtı Fiyatları

Birbirinden şık tasarımları ile organizasyonlarınızda tercih etmekten mutluluk duyacağınız sünnet tahtı modellerimizin tamamı özel üretim ürünlerdir. Hiçbir yerde bulamayacağınız bu özel tasarımlı ürünler için İstanbul içi nakliye dahil kiralama hizmeti vermekteyiz. 2.000 TL’den başlayan kiralık sünnet tahtı fiyatlarıyla sektörün en ekonomik hizmetlerinden birisini sunuyoruz. 

Sünnet tahtı kiralama konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli kriter, tercih ettiğiniz mekân konseptine uygun olmasıdır. Özellikle dekor ve renk seçenekleri karar vermeniz için birincil kriterler olmalıdır. Ayrıca sünnet tahtına yer vereceğiniz alanın, kiralayacağınız ürünün ölçülerini karşılayabilir olması gerekmektedir.

Daha fazla model seçeneği ve uzman desteği için hemen 0 553 241 40 67 ve 0 506 101 11 11 numaralı telefonlardan bizimle irtibat kurabilirsiniz.