Hayır Lokması

Hayır lokması döktürmek Osmanlı döneminden günümüze kadar ulaşan bir geleneğin devamıdır. Ölenlerin ruhuna Fatiha'lar okunarak dağıtılan hayır lokması, bu günlerde hayır işlemek maksadı taşıyan tüm organizasyon ve etkinlikler için de döktürülmektedir.


En Uygun Fiyata En İyi Hizmeti Sunuyoruz


El değmeden ve organik ürünlerle hazırladığımız enfes lezzetli ve mis kokulu hayır lokması, cenazede, mevlitte ve sünnet düğününde ziyaretçi ve davetlilerine çıtır çıtır, sıcacık lokma ikram etmek isteyenler için yerinde hazırlanmaktadır. Hayır lokması döktürmek istiyorum diyorsanız Helal Lokma firmamız hayrınıza vesile olacak tüm çalışmayı kaliteli hizmet anlayışıyla yerine getirmektedir.


İstanbul'da Hayır Döktürme Hizmeti


Helal Lokma firması olarak İstanbul'un tüm ilçelerine seyyar araçlarımızla ulaşım sağlıyoruz. İçiniz rahat bir şekilde misafirlerinize lokma dağıtacak bir firma arıyorsanız, Helal Sertifikalı firmamız lokma hazırlama, dağıtım ve sunumu sırasında hijyen kurallarına harfiyen uymaktadır.

Lokmanın lezzeti kadar sunumunun da önemli olduğuna inanıyoruz. Hem siz hem de misafirleriniz gördükleri manzara karşısında gönülleri rahat bir şekilde sunulan ikramları tadacaktır.


İstanbul'da En İyi Hayır Lokmacı Firması


Ölmüşleri için mevlit okutmak isteyenler, hayır lokması dağıtımı yaparak ölmüşlerinin ruhuna bu vesile ile hayır ulaştırmayı amaçlarlar. Lokmanın tadına bakma fırsatı bulan kişiler ise kimin hayrına lokma dağıtılıyorsa o niyetle merhumun ruhuna Fatiha okurlar.

Ölenin arkasından yiyecek ve içecek dağıtılmasındaki amaç da budur. Firmamız seyyar araçlarının üzerine ölen kişinin ad ve soyadını yazmaktadır. Ayrıca lokma dağıtımı sırasında da sesli olarak merhumun ad ve soyadını duyuruyoruz. Böylece mevlide katılan veya çevreden geçenlerin de hayra dahil olmasına vesile oluyoruz.

 


Uygun Fiyatlara Hayır Lokmacısı Kiralama


İstanbul'da hayır lokmacısı kiralama hizmetine ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem uygun fiyatlara hayır lokmacı kiralamak hem de kaliteli hizmet almak için deneyimli firmaları tercih etmeniz önemlidir. Helal Lokma firmamız 15 yılı aşkın süredir İstanbul'da sayısız hayra vesile olmuştur.

Kaliteli malzeme kullanarak hazırladığımız lokmalar memnuniyet garantili olarak hazırlanmaktadır. İstediğiniz sayıda ve istediğiniz yerde hayır lokması döküyoruz.

Seyyar aracımızla birlikte dağıtım yapılacak yere gelen ustalarımız ister şerbetli isterseniz de şerbetsiz olarak lokmaları yerinde pişiriyor ve davetlilerinize sıcak olarak servis ediyor.

İstanbul'da uygun fiyatlarla lokma siparişi vermek için firmamızla iletişime geçiniz.


Lokmacı Kiralama Servisi


Cenaze ve mevlit programlarında veya sünnet düğünü gibi özel etkinliklerde lokmacı kiralama servisimizden yararlanabilirsiniz. Firmamızla iletişime geçerek dökülmesini istediğiniz lokma adedini ve mekanı belirtmeniz alacağınız kaliteli hizmet için yeterlidir.

Sunum için tabak, çatal ve peçete; hayır lokması için hamur ve şerbet firmamız tarafından temin edilmektedir. Lokmacı kiralama fiyatlarımıza nakliye dahildir. Programın yoğunluğuna göre servis eleman sayımızı belirliyoruz. Hayır lokması döktürürken helalinden bir firma ile çalışmak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurumsal ve bireysel olarak sahip olduğumuz referanslar sayesinde firmamızı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Hayır yapmak isteyen insanların, bu hayırlarında en çok dağıttıkları ürünlerden biri, hayır lokmasıdır. Bundan dolayı da, hayır lokması kaç lira? Sorusu, bu dağıtımı gerçekleştirmek isteyenler tarafından merak edilmektedir.

 

Hayır lokması kaç lira? Sorusu, hayır yapmak isteyen ve bu hayırlarında lokma dağıtmak isteyen kişilerin oldukça merak ettiği bir sorudur. Dağıtılacak olan lokmalar, şekilsel olarak iki farklı çeşitte yapılmaktadır. Lokmalar, ortası delik bir şekilde halka ve yuvarlak küre şeklinde yapılmaktadır.

 

Yapılan lokmaların ana maddesi, maya, su ve undan oluşmaktadır. Özellikle hayır yapılacağı zaman ve mübarek günlerde, sıklıkla tercih edilmektedir. İstenilen yerde ve saatte, istediğiniz kadar kişiye, profesyonel ekiplerimiz aracılığıyla lokma döktürebilirsiniz.


En Uygun Dökülen Hayır Lokması Kaç Lira?


Özellikle İstanbul ilinde gerçekleştirilecek hayır işlerinde, lokmalar sıklıkla tercih edilmektedir. Sağlıklı ve kaliteli üretimlerle, dağıtımı gerçekleştirilen lokmalar, fiyatları konusunda ideal düzeydedir. Lokmaların üretiminde kullanılan malzemeler, birinci sınıf şeker, yağ ve undan gerçekleştirilmektedir.

 

Kaliteli bir lokma üretiminin gerçekleştirilebilmesi için, en temel zorunluluk kaliteli hammaddelerin kullanılmasıdır. Böylelikle, kaliteli bir üretim için ilk koşulda yerine getirilmiş olmaktadır. Kaliteli lokma üretiminin ikinci koşulu ise, işini bilen ve usta olan kişilerce lokma dökme ve dağıtımının gerçekleştirilmesidir.

 

Lokma üretiminde kullanılacak olan aletlerinde kalitesinin son sistem olması, kaliteli, lezzetli ve sağlıklı lokma dökme ve dağıtma sürecini sağlamaktadır.


İstanbul İline Özel Uygun Fiyatlı Hayır Lokması

İstanbul ve çevresine, son model araçlarla ve aynı anda birkaç yerde olacak şekilde lokma dökümü gerçekleştirilebilmektedir. İstanbul ilinde dağıtılın lokmaların fiyatlarına bakılırken, bu açıdan bakılmasında yarar vardır. Lokmaların ulaştırıldığı kimseler sadece, lokmaların kızartılarak, şerbetlendirilme aşamasını görmektedir.

 

Hayır yapmak isteyen ve bu hayırlarında lokma dökmek isteyenler, kendi imkanlarıyla da lokma dökmek isteyebilmektedirler. Bu tipte istekleri olan müşterilerimize özel dağıtım hizmetini de onlara sunmaktayız.

 

Lokmanın tarihsel geçmişi, Osmanlı dönemine kadar dayanmaktadır. Osmanlı döneminde de, aynı şekilde ve niyette, lokma yapıldığı tarih belgeleri içerisinde yer almaktadır. Müşterilerimizin her türlü organizasyon ve hayırlarında, onlar adına lokma dökümü ve dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

 

Uygun Fiyatıyla Dökülen Hayır Lokması

Hayır lokması kaç lira? Sorusunda en çok merak edilen, lokmanın kaç liraya döküldüğüdür. Dökülecek olan hayır lokmalarının, ne amaçla döküleceği, ürünün fiyatında herhangi bir değişikliğe neden olmamaktadır.

İster işyeri açılışları için olsun, istenirse de sünnet, düğün, cenaze gibi özel günler olsun, dökülecek lokmanın fiyatı aynıdır. Lokmanın fiyatını belirleyen tek şey, üretim ve dağıtım miktarıdır.

 

100 kişilik bir dağıtımla, 1000 kişilik bir dağıtım arasında haliyle fiyat farkı oluşacaktır. İstanbul’a özel olarak, İstanbul’un neresinde olunursa olunsun, lokma fiyatına bir etkisi yoktur. Ancak bazı firmalar, lokma fiyatına gidilecek olan mesafeyi de ekleyebilmektedirler. Dağıtımını gerçekleştirdiğimiz lokmaların tabaklamasında, 3 adet kandil simidi büyüklüğünde lokmalar yer almaktadır.

Hayır Lokması Döküm İşlemleri

Hayır lokması için belirlenen fiyatlarda, lokmanın dağıtılacağı kişi sayısı oldukça önemlidir. Lokma dağıtımı sırasında, tabak içerisine 3 adet kandil simidi büyüklüğünde lokma koymaktayız. Aynı zamanda, saray lokma denilen ve misket büyüklüğünde olan 5-6 adet lokmayla da, tabaklama gerçekleştirilmektedir.

 

Lokma dökümü gerçekleştirileceği sırada, son model aracımızla iki ustamız gelmektedir. Sıcak bir şekilde lokmalar dökülerek, hijyenik bir ortam içerisinde misafirlerinize ikram edilir. Lokmanın tatlandırılması için pancar şekeri kullanılmaktadır. Tuzlu veya tatlı olarak, iki farklı seçenekte lokmanın dökümü gerçekleştirilmektedir.

 

Cuma saatleri hariç olacak şekilde, haftanın her günü ve mesai saatlerimiz içerisinde lokma dökümü gerçekleştirilmektedir.

 

Hayır Lokması Fiyatları

500 kişilik olan lokma döküm işlemlerinizde uygulanan fiyat, 5.000₺’dir. 1000 kişilikler için, 8.000₺, 1500 kişilikler için 10.000₺ ve 2000 kişilikleri için, 18.000₺dir. Lokma dökümlerini, hafta içi ve hafta sonunda gerçekleştirmekteyiz. Cuma saatleri haricinde, diğer zaman dilimleri için müşterilerimizin isteklerine göre indirimde sağlanmaktadır.

 

Hayır lokması döktürülmek istendiğinde, iletişim numaramızdan bizlere ulaşan müşterilerimizden bazı bilgileri istemekteyiz. Bu bilgiler, daha sağlıklı bir hizmet verilebilmesi için gereklidir. Hayır lokması döktürüp, dağıtmak isteyen müşterilerimizin bizlerle iletişime geçmeden önce, hazırlaması gereken bilgiler ise şu şekildedir:

Lokmanın dökülüp, dağıtılacağı tarih ve saat

Lokmanın dağıtılacağı adres

Hayır yapacak olan kişinin adı, soyadı ve telefon numarası

İlk numaraya ulaşılamadığında irtibata geçilecek diğer numara,

Hayrın kimin adına yapılacağı.

Hayır lokması kaç lira? Sorusu için, bu bilgilerde sağlıklı bir hizmet alınabilmesi adına önemlidir.