Asır Organizasyon'dan Karadeniz'in Enerjisini Yansıtan Horon Ekibi Kiralama

Asır Organizasyon, İstanbul'da horon ekibi kiralama hizmeti veren bir firmadır. Firmanın horon ekibi kiralama fiyatları, ekibin sayısı, kıyafetleri, müziği ve gösteri süresi gibi faktörlere göre değişmektedir.


Horon Ekibi Sayısı

Horon ekibinin sayısı, organizasyonun büyüklüğüne göre belirlenir. Genel olarak, 5-10 kişilik horon ekipleri tercih edilmektedir. Horon ekibinin sayısı arttıkça, kiralama fiyatı da artar.

Horon Ekibi Kıyafetleri

Horon ekibinin kıyafetleri, organizasyonun temasına uygun olarak seçilebilir. Karadeniz bölgesine özgü geleneksel horon kıyafetleri veya modern horon kıyafetleri tercih edilebilir. Horon ekibi kıyafetlerinin kalitesi de kiralama fiyatını etkiler.

Horon Ekibi Müziği

Horon ekibinin müziği, organizasyonun havasına uygun olarak seçilebilir. Karadeniz bölgesine özgü geleneksel horon müzikleri veya modern horon müzikleri tercih edilebilir. Horon ekibi müziğinin kalitesi de kiralama fiyatını etkiler.


Horon Ekibi Gösteri Süresi

Horon ekibinin gösteri süresi, organizasyonun süresine göre belirlenebilir. Genel olarak, 15 dakikalık horon ekibi gösterisi tercih edilmektedir. Horon ekibi gösteri süresinin artması, kiralama fiyatını da artırır.

Asır Organizasyon'un İstanbul horon ekibi kiralama fiyatları, 15.000 TL ile 25.000 TL arasında değişmektedir.

Örnek Horon Ekibi Kiralama Paketleri

  • 5 kişilik horon ekibi, geleneksel horon kıyafetleri, geleneksel horon müziği, 15 dakikalık gösteri: 15.000 TL
  • 10 kişilik horon ekibi, modern horon kıyafetleri, modern horon müziği, 15 dakikalık gösteri: 30.000 TL

Asır Organizasyon ile İletişime Geçin

Horon ekibi kiralama hizmetiniz için Asır Organizasyon ile iletişime geçin ve ücretsiz keşif randevusu alın. Ekip, horon ekibi kiralama hizmetiniz için en uygun paketi sizin için hazırlayacaktır.


Horon Ekibi Kiralamada Kalite ve Uygun Fiyat Asır Organizasyon'da

Organizasyon hizmet seçenekleri arasında horon ekibi kiralama hizmeti var. Anında iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Özel bir gece, davet ya da düğün organizasyonu için eğlenceli bir gösteri olsun isteyebilirsiniz. Hem eğlenceli hem de farklı olacak horon ekibi için kiralama talep edebilirsiniz. Horon ekibi kiralama hizmeti ile dilediğiniz zaman ekip oluşturulup, istenen özel günde size en iyi şekilde hizmet vermeleri, unutulmayacak bir gece yaşatmaları mümkün olacak.

Horon Ekibi Kiralama Hizmeti Nasıl Sunulur?

En iyi şeklide hizmet almak istemeniz olağan. Bunun için Asır Organizasyon ile iletişime geçmek yeterlidir. Alanında uzman olan ekip sayesinde, tamamen hayal ettiğiniz gibi bir gece geçirmenizin kapıları sonuna kadar açılıyor.

Hizmet almak için sunulan iletişim bilgileri üzerinden dilediğiniz zaman bağlantı kurabilirsiniz. Hem hızlı hem de güvenli şekilde sunulacak olan bu hizmette, belirlenen gün ve saatte herhangi bir sorun yaşamadan gösteri tamamlanacaktır.

Değerlendirin ve son derece avantajlı bir şekilde hizmetten faydalanın.

Güvenilir ekip;

Ekip konusunda herhangi bir tedirginlik yaşamadan, bu alanda en iyi şekilde hizmet alabilirsiniz. Bakıldığında horon ekibi kiralamak için sunulacak olan iletişim numaralarından bağlantı kurmanız durumunda, herhangi bir sorun yaşamadan direkt olarak hizmet alma imkanı bulacaksınız.

Sunulacak olan seçenekleri değerlendirin ve kısa süre içinde bu alanda sorunsuz bir şekilde hizmet alın. Hem hızlı hem de güvenli şekilde hizmet verilmesi sağlanıyor olacak. Değerlendirmenizi ona göre yapmanız yeterlidir.

Horon Ekibi Kiralama Fiyatları

Kiralamak istediğiniz ekip için anında en iyi ödemeler sunulur. Bakıldığında indirimli ödemelerin olması sizin için büyük bir fırsat. Zaman zaman yapılacak olan organizasyonlar ile ilgili kapmayanlar ve paketler sunulur.

Değerlendirmeniz durumunda, son derece avantajlı olacağınız seçenekler ile karşılaşmanız da mümkün olacak. Sizin için indirimli ödemeleri, avantajlı seçenekler ve çok daha fazlası sunuluyor.

Bu alanda hizmet alabilir, son derece memnun kalacağınız seçenekler ile hizmetten faydalanabilirsiniz. İletişime geçerek horon ekibi kiralama fiyatları kapsamında sunulan aralığı öğrenin. En uygun ödemeler ile bu alanda sorunsuz şekilde hizmetten faydalanmanız sağlanır.

Asır Organizasyon'dan Horon Ekibi Kiralamada %20 İndirim fırsatını yakalamak için Horon Ekibi Kiralama İçerikli tanıtım sayfamızı takip ediniz.. TIKLAYIN