Sünnet Düğün Organizasyonu

Sünnet düğünü, çocuğunuzun anılarında yer edecek önemli merasimlerden biridir. Bu özel günde akrabalarınız, çocuğunuzun arkadaşları sizleri yalnız bırakmayacaktır. Çocuğunuzu ziyarete gelenleri memnun edecek, sünnet düğününü eğlenceli hale getirecek etkinlikler ve sunumlarla, sünnet düğünü organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Asır Organizasyon şirketimiz, İstanbul’da kendi bünyesinde sünnet düğünü ekipmanlarına sahiptir. Böylece aracı firma olmadan direkt olarak şirketimizle iletişim kurarsınız. Organizasyonu sizin isteklerinize uygun olarak yürütüyoruz. Sunum, canlı performanslar, süslemeler, taht kiralama, profesyonel eleman kiralama ve sokak satıcıları gibi çeşitli organizasyon hizmetlerinde firmamızdan destek alabilirsiniz.


Asır Sünnet Düğün Organizasyonu

Sünnet düğünü organizasyonları için firmamız İslami sünnet düğünü ve sünnet düğünü eğlenceleri düzenlemektedir. Programın yapılacağı mekanın hazırlıkları, sünnet töreni konseptine uygun olarak hazırlıyoruz. Balon süslemeleri, çizgi film karakterleri konsepti ve Osmanlı konsepti gibi evladınızın tercih ettiği bir konseptte mekan süslemeleri yapmaktayız. Firmamız kendine ait ekipmanlarla sünnet düğünü organizasyonu düzenlemektedir. Böylece herhangi bir aksilikle karşılaşmazsınız. Kırsal alanda sünnet düğünü tercih edilmesi halinde, masa sandalye temini ve süslemeleri, ses ve ışık sistemi kurulumu, mekan süslemeleri, sunucu ve DJ performansı gibi hizmetleri sağlıyoruz. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için yüz boyama, animasyon gösterileri, Palyaço, Hacivat ve Karagöz gösterilerine de yer verebilirsiniz. Sünnet tahtı ve Yeniçeri kiralama, Mehter ekibi, İlahi grubu, Semazen, sunucu kiralama hizmetlerimiz tercih ettiğiniz programa uygun çalışma sergileyecektir.


Sünnet Düğün Organizasyonu Fiyatları

Asır Organizasyon şirketimiz, profesyonel 100 ekip arkadaşıyla çeşitli organizasyonlarda çalışmalar yürütmektedir. Firmamız bütçenize uygun sünnet düğünü organizasyonları için paket programlar sunmaktadır. Standart, avantajlı, İslami, kampanyalı ve sihirbaz sünnet paketleri ile hizmet vermektedir. Tüm hizmetlerimiz arasından kendi paketinizi de özgün bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Sünnet düğün organizasyonu fiyatları, törende yer vermek istediğiniz gösterilere, eleman sayısına, süsleme tercihlerine, konsepte ve mekana (kır düğünü, düğün salonu gibi) göre farklılık gösterecektir. Asır Organizasyon iletişim numaralarımızı arayarak, unutulmaz sünnet düğünü organizasyonu için randevu oluşturabilirsiniz. Paketlerimizin fiyatlarını inceleyebilir, değiştirmek istediğiniz hizmetler ve fiyat farkları için firmamızla iletişime geçmelisiniz.