Asır organizasyon kalitesini seçen müşterilerimizin memnuniyeti düğün sonunda hep Allah Razı Olsun çok güzel düğün oldu çok memnun kaldıkla bitiyor. Biz Asır Organizasyon ekibi olarak her işimizi ilk heyecanla severek yapıyoruz ve bu sebeple başarılı düğün organizasyonlarına imza atıyoruz..

Asır organizasyon düğün organizasyonu hocası

Geçtiğimiz haftalarda pendik green park otelde yapmış olduğumuz organizasyonumuz gerçekten çok kaliteli oldu.Organizasyon firmamız bu düğünümüz için mehteran ekibi,semazen ekibi, fasıl ekibi,animasyon ekibi, horon ekibi ve daha bir çok etkinlikle kaliteli bir düğün organizasyonu sunduk.

düğün organizasyonu için mehteran takımı

düğün organizasyonu için semazen grubu semazen ekibi semazen

 

Çok sayıda siyasi ve ünlününde olmuş olduğu düğün organizasyonunda önce hocamız tarafından Kuranı kerim okundu ardından gelin ve damat salona alındı. Pendik belediye başkanı tarafından kıyılan nikah sonrasında mehteran ekibimiz sahne aldı ve buram buram tarih kokan mehter marşlarımızı seslendirdi.

düğün organizasyonu fasıl ekibi fasıl grubu istanbul fasıl ekibi fasıl ekibi kiralama

istanbul da düğün organizasyonu için fasıl ekibi kiralıyoruz

Sunucumuzun anonsları ile birlikte semazen ekibimiz sahne aldı semazenlerimiz muhteşem semazen gösterisinin ardından ise yemekler dağıtıldı tam bu sırada eskimeyen türk müziklerimizle fasıl ekibimiz muhteşem şarkılar seslendirdiler.

düğün için palyaço kiralama hizmeti veriyoruz. palyaço istanbul kiralama

Düğünün ilerleyen saatlerinde karadeniz horon ekibimiz misafirlere gösteri sundu ve misafirler arasından seçmiş olduğu bir kaç misafirle horon gösterisi sundular.

düğün için karadeniz horon ekibi kiralama hizmeti veriyoruz

Kaliteli sorunsuz düğün organizasyonu arayanların ilk durağı olan asır organizasyon bugüne kadar yapmış olduğu binlerce organizasyondan başarıyla çıkmıştır. Müşterilerini önemseyen ve her organizasyonu ilk heyecanla yapan ekibimiz sizlere unutulmaz dillere destan organizasyonlar sunacaklar. Düğün organizasyonlarınız için bize ulaşınız..